La confidencialitat i la seguretat són valors primordials d’ESCOLA D’ESQUÍ SNOWPORT SA i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària. Tot seguit, us proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra política de privacitat en relació amb les dades personals que recaptem, explicant el següent:

 • Qui és el responsable del tractament de les vostres dades.
 • Per a quines finalitats recaptem les dades que us sol·licitem.
 • Quina és la legitimació per al seu tractament.
 • Durant quant de temps les conservem.
 • A quins destinataris es comuniquen les vostres dades.
 • Quins són els vostres drets.
 1. Responsable:

ESCOLA D’ESQUI SNOW PORT SA (NIF A25566548)
Ribera de Cardós (25570)
Lleida, Espanya

info@escolaesquipallarssobira.es

 1. Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades enviades a través de:
 • FORMULARI DE CONTACTE

Finalitat: Facilitar un mitjà perquè us pugueu posar en contacte amb nosaltres i contestar a les vostres sol·licituds d’informació, i enviar-vos comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, també per mitjans electrònics, si marqueu la casella d’acceptació.

Legitimació: El consentiment de l’usuari quan ens sol·licita informació a través del nostre formulari de contactes i quan marca la casella en què accepta la tramesa d’informació.

Conservació: Fins a una vegada resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa d’aquests.

 • FORMULARI DE CONTACTE/RESERVA CLASSES

Finalitat: Tramitar/gestionar la seva petició de reserva de classes o informació sobre els nostres serveis/classes, i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics.

Legitimació: Sol·licitud de reserva i consentiment de l’interessat.

Conservació: Mentre duri la sol·licitud de reserva, i una vegada formalitzada aquesta, durant el termini legalment exigit. En cas d’haver acceptat rebre informació comercial, fins que sol·liciti la baixa d’aquests.

 • TRAMESA DE CORREUS ELECTRÒNICS.

Finalitat: Contestar les sol·licituds d’informació, atendre les peticions i respondre a les consultes o els dubtes.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic.

Conservació: Fins que s’ha respost la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

 • TRAMESA DEL CURRÍCULUM VITAE PER CORREU ELECTRÒNIC O MITJANÇANT EL FORMULARI A APLICAR.

Finalitat: Disposar del vostre currículum per participar en els nostres processos de selecció de personal.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en remetre’ns la seva informació personal i el currículum per als nostres processos de selecció de personal.

Conservació: Durant el desenvolupament dels processos de selecció de personal oberts i durant 1 any per a futurs processos.

Obligació de facilitar-nos les vostres dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys o, si escau, disposar de prou capacitat jurídica per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les sol·licituds i/o prestar els serveis que es pugueu contractar, per la qual cosa, si no ens les faciliteu, no us podrem atendre correctament ni prestar-vos el servei que heu sol·licitat.

 1. Destinataris de les vostres dades

Les vostres dades són confidencials i no se cediran a tercers, tret que n’hi hagi obligació legal.

 1. Drets en relació amb les vostres dades personals

Tothom pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan aquest s’hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades anteriorment.

Igualment, podeu exercir els drets següents:

 • Sol·licitar l’accés a les vostres dades personals o rectificar-les quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar-ne la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no calguin per als fins per als quals van ser recollides.
 • Sol·licitar que se’n limiti el tractament en determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar l’oposició al tractament de les dades per motius relacionats amb la vostra situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.
 • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els vostres drets: Mitjançant un escrit adreçat al responsable, a la seva adreça postal o electrònica (indicades a l’apartat 1), amb la referència “Dades personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les vostres dades, podeu presentar una reclamació davant l’Autoritat de Protecció de Dades (www.agpd.es).

 1. Cookies

Aquesta pàgina web només utilitza cookies tècniques i de personalització de sessió, que en cap cas tracten dades de caràcter personal ni capten hàbits de navegació per a fins estadístics o publicitaris, per això, no es requereix, d’acord amb l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, el seu consentiment per a la seva instal·lació temporal durant la seva sessió de navegació.

 1. Seguretat de les vostres dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les vostres dades personals, us informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades respecte a la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.

 1. Actualització de les vostres dades

És important que, perquè puguem mantenir les vostres dades personals actualitzades, ens informeu sempre que hi hagi hagut cap modificació; en cas contrari, no responem de la seva veracitat.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugueu facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra pàgina web.

Aquesta política de privacitat pot ser modificada per adaptar-la als canvis que es produeixin a la nostra web, i també a modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa cal llegir-la cada vegada que ens faciliteu les vostres dades a través d’aquesta web.